martes, 17 de junio de 2008

LO QUE TIENE EL BLOG

Buenos días a todos/as.
Ayer como todos sabéis, hice algunos comentarios sobre la Pedalada "MiBTTCompex" de Argentona. Cual fue mi sorpresa, que por la noche recibo un email de Carmen, que muy amablemente me justifica algunos de los puntos de mis quejas. Por eso y como le dije a Carmen, rectificar es de sabios. Desde aquí digo, que si hubo algún comentario que pudo ofender a alguien, pido disculpas, pero que quede claro que mis comentarios en ningún caso, eran con intención de ofender a nadie. También tengo que dar la razón a Carmen, que la Carrera se ha hecho con intención de pasar una mañana haciendo deporte y buenos regalos, no en plan competición. Pero tener a gente buena en este deporte a tu alrededor, da lugar a que salga de ti la parte competitiva.
A continuación pongo lo que para mi fueron las cosas negativas y positivas con el fin, desde mi humilde opinión, y como otro corredor más, para que en otras ediciones de esta Carrera se puedan mejorar.
NEGATIVAS:
-Recogida de dorsales. (creo que se tendrían recoger dorsales en las tiendas donde haces la inscripción. La recogida el mismo día, se tendría que hacer por orden alfabético, ej. A-D, E-H, etc..)
-Recorrido. (un único recorrido, con un desvío para los que hagan la corta)
POSITIVAS:
-Xip. (esto es lo mejor, poder saber el tiempo siempre gusta)
-El Recorrido (aún siendo de dos vueltas (a mí personalmente no me gusta), el recorrido tenía de todo, una salida donde el grupo se podía abrir sin problemas desde el principio, subidas técnicas, bajadas guapisimas y rápidas, etc....)
-Obsequios. (Un mallot y una bolsa geniales)
-Regalo. (muy generosos, a quien les tocase, jejejeje)
-Post Carrera. (Bocata (bonísimo), bebida, café...... para mí lo mejor organizado jejejeje)
Os invito a que hagáis comentario al respecto para ayudar en próximas ediciones.

5 comentarios:

Motoret dijo...

Jo vull veure el mail que t'han enviat

toni abril dijo...

De fet i despres de fer l'asaig el dimecres i veient el trasat de diumenge, es podia fer un recorregut llarg sense fer doble volta. Hi han corriols i camins de sobres en aquesta zona, per no tenir que repetir i patir acumulacions de ciclistes, que segur que no tots venien per la butifarra i passar el matí, sinó que tenien gànes de fer un bon paper...Crec que de cara l'any vinent i millorant el que aquest any ha hestat "fluxet", aquesta proba pot ser un referent a la comarca, ja que l'indret, els corriols i l'altimetria, hi juguen a favor.
Així doncs, com diu el Pedro, rectificar és de savis, doncs aixó rectifiquem tots i l'any vinent ens sortirà rodò!
Salut!

Unknown dijo...

per fer la inscripcio ja vaig tindre molta feina.vaig fer el pagament a la caixa,fins aqui be,pero despres vaig estar dos dies intentant passant un fax que tot el rato comunicava.trucava aun telefon fixe desviat a un telefon movil que tot el rato amb sortia el contestador.no se pero una mica complicat tot plegat!el dia de la cursa havia molta gent amb problemes de dorsal com jo.a totes les altres pedalades mai he tingut cap problema.tambe es te que dir igual que els meus compis, que el recorregut,entrepa i regals estaven molt be.espero que aquestes paraules ajudin de algo per lány que be

Anónimo dijo...

bones companys,
per mi, l'unic inconvenient de la cursa de diumenge va ser el circuit
solventes el problema fent un recorregut on no s'hagi de doblar a participants i dones cabuda a gent que vulgui competir i gent que vulgui anar de passeig (o parlar pel movil en un corriolet...)
la resta, collonut, bon ambient, cares de ciclistes coneguts, regals importants, ...
esperem ho tinguin en compte per la propera edició

Anónimo dijo...

El seu plaer d'entendre el teu bloc. Els articles anteriors, és bastant extraordinari, i em va agradar molt llegir el teu bloc i els punts que vostè ha expressat. M'agrada molt a aparèixer de nou sobre una base típica, després de molt més en el tema. Gràcies per compartir ... seguir escrivint!