miércoles, 2 de julio de 2008

CONVOCATORIA

Buenos días.
Después de un Lunes de entreno fuerte (Nacho, Alejandro y un servidor), hoy como siempre la convocatoria es a las 19:30 en las Piscinas. El recorrido será un poco más light que el del Lunes. Si no hay otra propuesta, el circuito a seguir, "La cursa d´Argentona BTT". Destacar el nivelazo que se está cogiendo con estos entrenos, no se puede dormir nadie, si no te pasan por encima como si nada.
Os espero.

10 comentarios:

Anónimo dijo...

Buenas Pedro,
Después de hacer la Pedals, me he tomado esta semana de descanso, para mí, mis rodillas y para el "caballo" que la tengo en Tribike de puesta a punto. Espero no faltar la semana que viene.
Nacho C.

toni abril dijo...

Ei Nacho, jo surtu cada diumenge amb un amic, si et vols apuntar...sortim a les 8h +o- i fem uns 20km. i despres butifarra al xeflis...ja ho saps, si vols t'esperem!

Anónimo dijo...

Ok Toni, per mi perfecte. Ja diràs lloc i hora.
Nacho

Anónimo dijo...

Per cert, nacho_campmany@hotmail.com o 606974675. O et llegeixo per aquí, i fem servir el blog del Pedro de messenger. ;-)

toni abril dijo...

Sí millor al blog, sí no, ens diran "tapats",jeje...és conya Pedro...pro podem muntar un altre secció especial,dins dels SONIC, pel's que dimenge no competeixen...ens podriem dir...els DOMINGUIN'S... què? cutre no? gueno, parlo amb el soci i et dic l'hora, pro generalment sortim a les 8 i 1/4 +o-, t'avisu!)

Pedro Hidalgo dijo...

que pasa tapats, jejeje. Escolteu aixó de la butifarra tambe hem fa gracia, no tot es sortir a tope jejeje (que amagat ho tenies Toni). Per cert Nacho felicitats per la teva categoria plata de pedals, t´esperem la setmana que be als Sonics.

Anónimo dijo...

Pues venga, com més serem més... menjarem. Els diumenges el ritme el posem nosaltres per això eh. Ja diràs Toni. Gràcies Pedro, vaig patir la ostia (falta de preparació se li diu) però és que "No hay recompensa sin sacrificio", no?

toni abril dijo...

Ei Nacho, demà a les 8h. a la font de la Gleva,ok?
Ruta???

Anónimo dijo...

Ok Toni. La ruta que vulgueu. Jo tampoc em conec massa camins encara. Ens veiem demà a les 8. Algú més s'apunta? Pedro, t'atreveixes... ;-)
Nacho.

Pedro Hidalgo dijo...

ho sento nois, he vist tard el missatge. Toni jo tinc tracks de les sortides que fem i alguna altre, si vos te les paso.